Lip scrub | DIY

1:29

Dlho som sa neozvala a také viac menej vysvetlenie nájdete tu.
Keďže je zima a moje pery sú vysušené a popraskané a tak som sa rozhodla, že keďže každý básni o lip scruboch a aké sú super tak si jeden vyrobím. To, že si vyrobíte vlastný je fajn hlavne preto, že u nás niečo také nie je nikde v obchodoch dostať a tiež ak ho aj niekde nájdete tak je dosť drahý.
Inšpirovala som as týmto videom - TU.


Všetko čo potrebujete:
  • Med
  • Kokosový olej
  • Cukor (hnedý či biely)
  • Olivový olej




Keďže som pôvodne ešte nemala kokosový olej tak som ho vynechala a pridala som viac medu. 
Keďže toho nepotrebujete vyrobiť veľa pridáte si do misky po čajovej lyžičke z každej ingrediencie okrem cukru, ktorého pridáte od 4-6 lyžičiek, v závislosti od hustoty vašej hmoty. Ja osobne som použila hnedý cukor, kvôli tomu, že dal lip scrubu peknú farbu. Potom ako máte všetky suroviny v mištičke všetko premiešate ale jemne aby ste neroztopili kryštáliky cukru. Výslednú zmes dáte do nejakej malej uzatvárateľnej nádobky a skladujete v chladničke ale najviac 2 týždne.

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Také jsem přemýšlela o tom, že si ho jednou vyrobím. Tak možná se k tomu už dostanu. Právě také doma nemáme kokosový olej (proto jsem se k tomu nikdy nedostala :D).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nikdy som lip scrubom veľa pozornosti nevenovala a ani sa mi nechcelo za ne vyhadzovať peniaze, ale určite si tento návod zapamätám a skúsim ho :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten už jsem jednou dělala a byl skvělý =) chci si na podzim zkoušet dělat nějaké scruby s příchutěma a popř. v tom začít trošku "podnikat" =D

    OdpovedaťOdstrániť