essence maximum definition | recenzia

11:45

Možno ste zaregistrovali, že prednedávnom som bola na svadbe a keďže som sa líčila sama, do mojej make-up kolekcie pribudlo pár nových kúskov. Všetky si môžete pozrieť v článku, ktorý plánujem pridať zajtra, dnes sa budem venovať riasenke od essence.


Táto riasenka má podľa popisu urobiť vaše riasy hustejšími, zvyčajne preferujem predĺžujúce riasenky čo je jeden z dôvodov, prečo som nebola so špirálou nejako extra spokojná. Predtým som používala Rimmel Extra Super Lash, ktorá bola skvelá, prejdime ale k celkovému hodnoteniu. Po prvom použití ma neočarila, riasy síce boli zvýraznené avšak pri druhej vrstve sa začali lepiť. Kefka ma taktiež neočarila a nepostrehla som nijaké výrazné zhustenie rias ani natočenie či predĺženie čo som  však od zhusťujúcej riasenky nečakala.

výhody:
zvýrazní riasy
výrazná (pravá) čierna

nevýhody: 
drobí sa
nenatočí riasy
nekvalitná kefka
nepostrehla som extra zhusťujúci efekt
lepí riasy dokopy

Znova by som si túto špirálu nekúpila a radšej odporúčam Rimmel Extra Super Lash, ktorá je v podobnej cenovej kategórií (o cca 1e drahšie) a ku ktorej sa plánujem po vypotrebovaní tejto vrátiť.
V komentároch mi môžete napísať vašu obľúbenú značku riasenky a taktiež či máte nejaké skúsenosti s riasenkami od Essence...


You Might Also Like

3 komentárov

  1. Tuhle samou řasenku jsem měla a měla jsem ty stejné problémy :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto riasenku som ešte nemala no podľa tvojich rád ju asi ani nevyskúšam! Zaujala ma však Rimmel Extra Super Lash možno by som si ju po minutí tej mojej kúpila.

    Ja momentálne používam špirálu Rimmel London Mascara Extra 3D Lash je úžasná veľmi sa mi páči efekt 3D rias je dokonalý ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uf, tak tuhle řasenku bych si nikdy nepořídila.. já používám ty od Maybellinu a jsem s nimi nadmíru spokojená, už žédné jiné nechci :D


    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť