Čo nájdete v mojej receptovej knižke | DIY

5:21

Ahojte :)
Tento článok nejako "vznikol" z momentálneho popudu. Keďže v článku, ktorý som písala ešte niekedy v septembri som spomenula, že chcem "vedieť" upiecť 10 druhov koláčov a pridať si ich do receptovej knižky.
Prednedávnom som si kúpila tepšu (plech) na pečenie a tak som začala vypekať aj na intráku, čím som teda pokročila v mojom predsavzatí alebo ako to nazvať. Teda aby som to všetko zosumarizovala, zverejním moje doterajšie výsledky.



č.1 Muffiny
Tento recept, je vlastne prvým receptom, ktorý zavítal do mojej kuchárky a zároveň aj prvým kulinárskym pokusom vytvoriť niečo požívateľné. Nechcem sa chvastať ale zožal riadne úspechy už prvýkrát čo som ho vyskúšala. Najlepšie na ňom je, že je úplne jednoduchý.

č.2 Americké Brownies
Sú prvým receptom, ktorý som skúšala na intráku a aj keď som s ním nebola 100% spokojná, všetci naokolo však boli nadšený. Momentálne je to 8. a posledný recept v knižôčke, nie však nadlho.

č. 3 Kokosové guľky (recept - troška sa líši od môjho)
Tretí recept v mojej zázračnej knižôčke je taká cukrárenská klasika. Naposledy som ho robila tento pondelok spolu so súrodencami.

č.4 Oreo muffiny
Tie som robila súčasne s kokosovými guľkami. Podľa mňa sa relatívne dobré aj vydarili.
Prvýkrát som tu pri muffinoch použila frosting/icing a tiež nebol úplne odveci :)
Nápad na tento recept mi vnukla Tanya Burr, ktorá má na neho blogpost aj video.
Jedinú zmenu, ktorú som urobila aby ma to vyšlo lacnejšie je, že som použila namiesto 3 len 1 balík Oreo a vynechala som Oreo na dne košíčkov.


Toto je na dnešok a asi aj na dlhšie všetko. Snáď sa inšpirujete a upečiete si niečo chutné aj vy.
(Všetky recepty okrem kokosových guliek sú tie, ktorými som sa riadila aj ja.)
A ešte jedna vec, čo by ste mi odporúčali upiecť nabudúce?
Možnosti - kokosový hrnčekový koláč alebo trojfarebný koláč?

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tento článek jsem jen tak prolétla, neboť jak víš, tak nemám moc času :/. To je další věc, kterou jsem plánovala zařadit do mého "blogspotu" - recepty :D. Možno se jednou tady inspiruji :). Určitě udělej to kokosové :D. Né, udělej, co budeš chtít a pak se pochlub...popřípadě můžeš dovézt ochutnat do Brna :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mňam.. všetky tieto recepty vyzerajú super! ♥ Najviac ma asi upútali Oreo muffiny!
    31shadesofaubergine

    OdpovedaťOdstrániť