Present tips for a sister | 2. Day of Blogmas

13:39


Aloha!
Dnes nás čaká ďalší blogmas deň.
A aby nebol o ničom pripravila som si článok na tému - Tipy na darček pre moju sestru.
Aby sme si objasnili názov, za a) ide o tipy použiteľné na darček pre vašu sestru ale hlavne za b) tipy na Vianočný darček pre mňa od mojej sestry (jop, I´m that kind of person).
Ale tak, aj tak si vždy pýta zoznam :)
Snáď vám prídu tieto tipy a aj tento druh článku ako dobrý nápad :D
BTW: Mám pocit, že sa neviem vyjadrovať, čo je dosť odveci, keďže blogujem už milión rokov. Wrr.




Obrázok, je z jedného z výkladov v Londýne. 
Všetky gitary aj ukulele by som vykúpila - to by bol super darček čo? :P 


Slúchadla - prvý tip pre moju sis, keďže nedávno sa mi prelomil káblik na mojich starších a odvtedy som si nejako nekúpila nové čo je hrozné, lebo pri prechádzkach alebo počas cestovania nemôžem počúvať hudbu z mobilu. Tento tip môžete použiť aj všeobecne, slúchadlá navyše sa vždy zídu :)


Zrkadlo - či už malé vreckové zrkadlo alebo väčšie stolové zrkadlo, každú ženu/dievča poteší zrkadlo navyše.


Make-up taška/bag - hodí sa na cesty ale aj na obyčajné použitie, keď nemáte kde uskladniť vašu rastúcu kolekciu nielen maľovatiek ale aj inej kozmetiky.

Keď sme už pri kozmetike, ja osobne by som "potrebovala" linku na oči - dobrá je napríklad Miss Sporty Cat´s Eye Liner, ktorá má formu pera a preto sa nanáša relatívne ľahko. Taktiež určite poteší lesk či pomáda od Maybeline Baby Lips. Ak viete, že osoba, ktorej kupujete darček má rada make-up alebo viete, že jej napríklad nejaký produkt došiel je to ideálny tip na lacný darček.


Ponožky - možno sa smejete ale nie je možné aby ste sa nepotešili teplým a pohodlným huňatým ponožkám, najlepšie s nejakým vianočným alebo crazy motívom. Také zahrejú telo aj dušu (lol, to je také gýčové prirovnanie).


Zapisník/diár/kalendár - najlepšie všetko dokopy. Momentálne ma prepádavajú myšlienky na každom kroku a tak by sa mi zišiel nejaký mini vreckový zápisník. Keďže sa blíži nový rok, ani diár nie je zlý nápad, najmä ak chcete žiť organizovanejším životom. To sa mne teda vôbec nedarí :D


Posledný podstatný detail pri týchto veciach - všetko sú to finančne nenáročné a dobre zohnateľné vecičky, avšak ak nechcete pôsobiť "lacno" dajte si záležať na tom, aby to nebolo prvé čo uvidíte v obchode ale napr. pri zrkadielkach alebo make-up taškách sa snažte nájsť nejaké zaujímavé dessigny a vzory. A hlavne dbajte na to, aby ste nekupovali to čo sa páči vám, na úkor toho čo by sa viac páčilo osobe, ktorú idete obdarovať. A very Merry X-mas!!

You Might Also Like

2 komentárov

  1. EHM, škoda, že nemám sestru :D. Ale jinak fajn článek :). Ta fotka je v našich fotkách? Si ji vůbec nevybavuji, ale vím, že tam byly úžasné ukulele a kytary všude ♥. A taky jsem ti tuhle fotku chtěla pochválit :D. Jen tedy sluchátka ani zrcadlo by zrovna mě radost neudělalo :D (sluchátka mi radost udělaly před několika lety - vánoční dáreček a fungují pořád...větší sluchátka k notesu jsem si koupila nedávno :D). BOŽE :D, kosmetické taštičky bych už asi omlátila o hlavu...teta mi je několik let dávala za sebou k Vánocím (ta učitelka, co má pořád nějaké kecy :D ještě pořád jsem nezjistila, co povídala na to, že jsem v Londýně)... Ale fakt super článek pro tvoji sestru :D :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No jasně :D. To je ten obchod, jak ti tam pak šel ten týpek, ale bohužel si ho neodfotila... přišel pozdě :D. Ach jo, já tam chci zase! :D Hned teď!

    OdpovedaťOdstrániť