Chystám výlety a klasicky nestíham... | Journal

6:35

Ahojte :)

V poslednom čase to vyzerá biedne. A to teraz nechcem pôsobiť negativisticky. Fakt pekný začiatok článku. Nechápem ako je to možné ale stále nič nestíham. Ako naozaj, fakt nič.
Nestíham veci do školy, nestíham čítať, nestíham písať, nestíham hrať na gitare, nestíham chodiť domov... Buď si fakt biedne zadeľujem čas alebo som proste neschopná, lol.
Ale na pozitívnu nôtu, plánujem výlet, ktorý ak dopadne aspoň spolovice tak ako chcem, tak bude úžasný. Konkrétne ide o výlet na Devín a o výlet do Bojníc, ktorý ale bude prespávačkou.
Ak to neznie dosť skvelo už teraz, tak do Bojníc by sme mali ísť počas Medzinárodného festivalu duchov a strašidiel. Zbožňujem organizovanie vecí a výlety a hrady a zámky a... Chápete?!
Som úplne najviac nadšená a verím, že to výjde. Po neustálych stresoch v škole by to bola príjemná odmena.
V poslednom čase, vždy keď otvorím blogger, zaseknem sa pri písaní a pri tom mám kopu nápadov a to nie len v rozpísaných...
Čo keby sme to spravili teda tak, že na konci každého článku vám dám na výber z 3 možností a vy mi pomôžete vybrať o čom písať nabudúce :D 
Dnešný výber bude z:
1. Recenzia na knihu If I Stay, ktorú som čitala nedávno a bola tak akosi heartbreaking ...
2. Kozmetická haul, fakt neviem, proste som si kúpila novú kozmetiku :D 
3. Nejaký TO DO LIST, lebo na nich som nejako závislá v poslednej dobe.

Ako tak pozerám, nie sú to až tak super možnosti na výber. Mala by som niečo robiť zo svojou kreativitou(nápady aj sú len čas na realizáciu nie). To bude pre dnešok asi všetko, musím písať seminárku...
Ešte poslená otázka, páčili by sa vám reporty z výletov alebo recenzie napr. kaviarní a podobne?

Majte sa krásne, nepíšte básne (radšej prózu),
Jane

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Mňa by zaujímala tá recenzia na If I Stay, keďže mnohých zaujal viac film, no ja som sa zamilovala do knihy :)
    beelievin.blogspot.com
    Pozývam ťa na aprílovú giveaway na mojom blogu!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetky návrhy sú super, takze pokojne daj aj z každého jeden :D a určite pridaj aj fotky z výletu na Devín a do Bojníc, rada si ich pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť