Youtubers as a Disney princesses | Random

9:03

Ahojte!
Výsledky 1. kola čoskoro zverejním a ak by mal ešte niekto sa záujem zapojiť do súťaže, kľudne môžte, stále máte šancu vyhrať :D

Nedávno ma napadla taká myšlienka... Proste si predstavte niektoré z vašich obľúbených Youtuberok ako Disney princezné :D

Určite poznáte Frozen, jeden z najnovších Disney filmov, ktorý nám ponúka dve nové skvelé princezny. V životnom prevedení by ste si mohli ako Annu predstaviť Zoellu, ktorú dnes snáď pozná už každý. Obe majú veľké kukadlá, ktoré sa podobajú aj farbou a celkovo maju tvárovo podobné črty. Ako Elsu som si vybrala Niomi, ktorá začína byť na YT celkom známa (mimochodom je to aj priateľka Marcusa Butlera). Ak sa poriadne zadívate určite tam tu podobu uvidíte aj vy.

Medzi ďalšie moje obete patria Sprinkleofglitter a.k.a. Louise ako Aurora. Myslím, že vás o podobe týchto dvoch presviedčať nemusím. Ako Snehulienku som si vybrala Louisinu dobrú kamošku Marie, z Youtubu - bitsandclips, ktorá sa prednedávnom dokonca aj ostrihala a tak má skutočne Snehulienkovskú dĺžku vlasov.


Ak sa vám tento článok páčil, môžem urobiť aj pokračovanie :) Určite je ešte celá kopa Youtuberiek, ktoré sa podobajú na známe Disney princezné.
Jane :*

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Je to skvelý nápad na článok a myslím, že si aj vybrala správne Youtuberky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Když youtuberky i youtubeři jdou mimo mě...ale jinak fajn článek. Elsa je nejpodobnější dle mého.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak toto je fakt skvelý nápad. Mne by teda nenapadlo porovnávať youtuberky s disney princeznami, no musíš byť fakt kreatívka. :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť