Book Haul (June 2015) | Books

2:55

Aloha ľudia,


opäť sa ozývam tak po dlhšom čase. Dnes to bude s book haul za mesiac jún. Tieto book hauls by som rada pridávala potom aj častejšie, určite však nie každý mesiac, to by toho nebolo veľa, kedže ja skôr knihy kúpujem nárazovo a niektoré mesiace teda nemám žiadne prírastky do mojej knižnice. Report z Paríža som už začala písať, ale ide to pomaly, vôbec sa k tomu neviem dokopať, verím však, že do konca týždňa tu pribudne :) 




Späť ku knihám, minulý mesiac som sa tak toška utrhla z reťaze a nakupovala som rovno v dvoch slovenských e-shopoch. Martinus, kde ma zaujali zľavy na viaceré knihy. Neviem či sa to v hauloch zvykne písať ale dokopy som minula 13,5e. Pôvodne som neplánovala kupovať nič ale už dlhšie som si chcela prečítať Nástrahy panského sídla od Stely Brix a stála len 2,40e (pozn. akurát včera som ju dočítala). Keďže pri kúpe kníh online zvyčajne musíte minúť viac ako 10e aby ste neplatili poplatky, tak som hľadala ďalšie knihy čo by stáli zato (hovorím o objednávkach s osobným odberom). Táto kniha bola pri zľavnených a tak som si listovala ďalšie aktuálne zľavy, medzi ktorými som našla knihy: Jasper Fforde - Malér Eyrová (0,99e), Ján Lacika - Prague (0,99e), Petr David, Vladimír Soukup - Za strašidly na hrady a zámky 3 (2,95e). Pri Eyrovej ma zaujal popis knihy ale nejako som si nevšimla, že je písaná česky, Prague je sprievodca po Prahe písaný anglicky, a keďže mám Prahu rada a plánovala som tam ísť toto leto, s kúpou som neváhala.
Trošku niečo iné som čakala od knihy Za strašidly na hrady a zámky 3, ktorá je tiež akoby sprievodcom po hradoch nachádzajúcich sa v Čechách. Poslednou knihou, ktorú som si kúpila bol Odviaž sa - Môj bláznivý zápisník od Keri Smith (6,14e), keďže som sestre predtým na narodeniny kupovala Deštrukčný denník a chcela som niečo podobné.



Z buxu som kupovala knihy najmä kvôli tomu, že som dostala zľavovú poukážku 3e za komentovanie na ich stránke. Dokopy som tam minula 10,63e. Najdôležitejším bodom tohto nákupu bol Artemis Fowl a posledný strážca (8) od Eoina Colfera, na ktorého som mala už dlho zálusk a doplnil moju zbierku Artemisov, jop už mám celú sériu.  Kniha Bernardette Cuxartovej - Každá vec má svoje miesto stála iba 2e a sú tam super návody na DIY pre deti a nielen.

 Kniha O snehuliakovi s horúcim srdcom  (Ada Žigová), ma stála 3,45e a doteraz netuším prečo som si ju kúpila :) 

 

Okrem internetového nakupovania som navštívila aj obchod Zlatá kniha v Nitre, ktorý je asi najlacnejším kníhkupectvom v Nitre a vždy má skvelé zľavy, ktoré si viete pozrieť aj na internetovom obchode TU. Tam som si konečne chcela kúpiť knihu Smaragdový atlas, namiesto neho som si odtiaľ odniesla 2 knihy a to Tweetni mi! (2,50e), ktorú napísala Sarra Manningová (lol, podobné meno má hlavná postava v seriáli Orphan Black). Túto knihu som mala požičanú od Bay a stále neviem či sa mi páčila alebo nie. Druhou bola kniha o ktorej som ešte v živote nič nepočula, Penderwickovci (2e) od Jeanne Birdsallovej, tak som zvedavá čo ma čaká.

Naozaj posledným prírastkom je audio kniha Girl Online od Zoe Sugg, o ktorej sa všade veľa popísalo. Túto knihu som získala zadarmo, keďže vo videu od Troya bol link na stránku, kde sa zadarmo zaregistrujete atď. a proste viete tým získať jednu audio knihu zdarma, samozrejme anglicky. Myslím, že to ešte funguje tak kliknite na link ak máte záujem :D Túto knihu som už dočítala, teda skôr dopočúvala a rozmýšľala som, že na ňu napíšem recenziu ale neviem. Čo vy nato? 
Myslím, že táto haul je dosť vyčerpávajúci a dlhý článok tak už radšej končím. Ale určite mi napíšte do komentárov vaše prázdninové plány. 
Jane ;)


You Might Also Like

5 komentárov

  1. Moja sestra má Wreck This Journal a do posledných dvoch giveaway som dala knihy s podobným charakterom, a keď som si to tak všetko listovala, premýšľam, že niečo podobné si zaobstarám i ja, lebo je to čosi úžasné :D
    beelievin.blogspot.com
    Pozývam ťa na moju letnú giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na Girl Online určitě udělej recenzi, ráda si ji přečtu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Artemisa som čítala prvú časť tuším kedysi dávno, potom mi mama kúpila ďalšiu, ale na tú som sa už vykašlala, nejako ma to nebavilo :D A inak z kníh, ktoré si spomínala, som čítala len Girl Online, a už som tuším na asku písala že ma nejako moc nenadchla :D Ale ako si písala, strašne veľa názorov na ňu je, takže ja by som si určite prečítaja aj tvoj, do toho! :D Čo sa mňa týka ja mám asi 546514 kníh čo chcem cez leto prečítať lol. Napríklad čítam všetky Nesbovky, ktoré sa mi dostanú pod ruku, lebo mám detektívky rada a cez rok sa moc k nim nedostanem :D -A.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mamka má ráda sérii Za strašidly na hrady a zámky...a jak to vidíš teda v to léto? Praha padá a nebo tam vyrazíš? :) A co noha?! To ani nevím, že máš Destrukční deník :D. To Tweetni mi si možná jednou přečtu :D. A recenze na Girl Online by byla fajn ;). A až si přečteš Malér Eyorová, tak bych taky byla ráda za recenzi :D.

    OdpovedaťOdstrániť