Autumn must haves 2015 | Style

16:35

Aloha kamoši!
Dnes len taký rýchly článok, týkajúci sa módy, kozmetiky a všetkých podobných somariniek, ktoré nás v živote tešia.
S každým novým obdobím, prichádza chuť a aj potreba zmeny. Teda, aspoň u mňa to tak funguje. Či už ide o životné rozhodnutia alebo šatník.

Ako môžete vidieť dolu na obrázku, v jeseni siaham po tmavších farbách: tmavozelenej, čiernej, fialovej a červenej. Taktiež siaham po výraznejších šmínkach.V mojej make-up kolekcií preto najviac chýbajú 3 vecičky: kvalitná čierna linka, purpurový alebo iný tmavý rúž a medená ceruzka na oči od Rimmel. Tá ceruzka medenej farby mi padla do oka už v lete, no prišlo mi veľa dať okolo 5e za tieň/ceruzku na oči. Keďže som však nad ňou neprestala rozmýšľať, možno je načase investovať aj týmto smerom.


Accessories



V podstate všetko, čo som vkladala do obrázkov je niečo čo si plánujem a potrebujem (alebo chcem) kúpiť.  Tak je to aj s taškami, keďže momentálne nemám žiadnu schopnú a predsa nebudem po ulici chodiť so starou a roztrhanou taškou. Po praktickej stránke by sa mi hodilo niečo také ako tá čierna v pravom hornom rohu ale moje srdce skôr piští fialovým smerom.

Asi ste si aj vy všimli, že momentálne sú takým throwback trendom choker náhrdelníky, či ich milujete alebo neznášate sú späť. Popravde, v čase ich vzniku mi prišli škaredé ale teraz mi začínajú byť sympatické, možno to bude mať čosi dočinenia s tým, že mi pripomínajú detstvo.
Keď sme už pri doplnkoch, dlho sa mi páčia hodinky v štýle náhrdelníkov (aký názov to má oficiálne? neviem si spomenúť), ak niekde naďabím na nejaký schopný isto po ňom chňapnem.
A samozrejme som si neodpustila cute mačičkové papučky a šálku, lebo to je predstava dokonalej cosy jesene, s horúcou šálkou čaju/čokolády a pekne, v teplých papučiach najlepšie pri knihe. Okrem iného fakt potrebujem nejakú schopnú šálku na intrák.

Ako vidím, z tohto článku sa stáva nákupný zoznam a tak mi neostáva nič iné len v ňom pokračovať a dúfať, že sa niečim inšpirujete aj napriek tomu. A tiež v to, že si niečo z toho nakoniec aj kúpim, lebo jedna vec je chcieť a ďalšia to zohnať (a zaplatiť).
Clothes
Pri oblečení by som to rada zhrnula čo najstručnejšie, nohavice s vysokým pásom, svetre a károvaná košeľa, sú tri veci, po ktorých moje srdce (a šatník)  piští. Samozrejme nepohrdnem šatami či sukňami, čo si budeme hovoriť - stále sú u mňa na prvom mieste.

Na záver len toľko... viem, že tento článok je taký all over the place ale momentálne to lepšie proste neide. Teoreticky ho  nestíham ani napísať (škola!).
Snáď ste sa inšpirovali a určite mi sem hoďte vaše tipy a rady týkajúce sa nákupov, najmä svetrov, lebo tie sú moja smrť a taktiež nohavíc s vysokým pásom.

Majte sa krásne,
vidíme sa čoskoro...
-J.


You Might Also Like

9 komentárov

  1. Fuj, už jsem se lekla, že zase nejdou komentáře :D.
    Ta fialová kabelka se úplně hodí do podzimního počasí, ale já bych spíš šáhla po té černé. Mně by se hodila nějaká nová větší na notebook. Ale bohužel jsem na žádnou vyhovující ještě nenarazila. Ten šálek vypadá taky dobře, prostě podzim - čajíčky (já je piji i v létě :D, ale je pravda, že na podzim více!). Ty hodinky vypadají dobře...ale spíš jen jako doplněk jinak jsou trochu nepraktické (pro mě). Ty papuče jsou dobře ujeté (já bych si je ale nekoupila).

    Choker náhrdelníky... jo to nějak nechápu. Mám jeden z mého dětství, ale když si ho dám na krk, tak se mi to prostě nelíbí...

    najlepšie pri knihe...a krbu! :)

    Ach, měly bychom spravit nějaký výlet! :D Už jsem Tě dlouho neviděla... ale ta škola :/ ach jo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja noteboo radšej nosím v ruksaku :) Pre mňa sú neprakticejšie náramkové hodinky, keďže nenosím ani náramky veľmi...
      Ta výlet by sme si naplánovať mohlo :D Snáď sa to podarí :)

      Odstrániť
  2. Ja napríklad siaham po tmavších farbách počas celého roka lolol. Ale ten tmavofialový rúž, to je taká vecička, o ktorej rozprávajú všetci beauty gurus a na všetkých to dobre vyzerá, hoci ja sa trochu bojím ako to bude vyzerať na mne, ale aj tak si stále hovorím, že nejaký vyskúšam aj na sebe, lebo sa mi to fest páči :D Tie chokery skutočne nemusím teda, asi preto, že som to videla u všetkých tých ultra swaggy mega cool teen dievčat (bez urážky :D) a možno to je aj mojim celkovým anti-vzťahom k bižutérii a týmto srandám celkovo, neviem :D Omg hrnčeky mi nespomínaj, ja chcem všetky hrnčeky na svete a stále si nejaké kupujem a už ich nemám kam dávať, najradšej by som na každý deň v týždni mala jeden. Alebo aj viac. :D Svetre mám najradšej na svete, v poslednom čase sa mi podarilo nájsť celkom fajné v sekáčoch, tak som šťastko :D -A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to, strašné ako ten YT namotáva :D Prídem k tebe poobzerať hrnčeky? :D koľko ich máš vlasstne? :D
      Masaker, mne sa v sekáčoch v poslednom čase nepodarilo nájsť fajné nič... Tak som asi smutko :P

      Odstrániť
  3. Momentálne potrebujem hlavne tie svetre - nie žeby som žiaden nemala, ale nikdy ich nie je dosť :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja si musím konečne zaobstarať nohavice s vysokým pásom, pretože všetky vyzerajú tak úžasne!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne :D Len sa bojím, či budú tak vyzerať aj na mne :)

      Odstrániť