Denníček, predsavzatia a novinky | Journal

9:03



Ahojte kamoši, 
aby som nezabudla tak hneď na začiatok vám prajem všetko najsamlepšie do Nového roka. 
Dôvodom prečo som sa tu dlho neukázala bol hlavne môj zlomený lakeť, ktorý sa mi mojou šikovnosťou podarilo zlomiť tesne pred Vianocami a ktorý bolo treba operovať. Potom samozrejme prišla zotavovacia časť atď. 

Tento rok sa budem snažiť prispievať na blog pravidelnejšie a nejako to tu rozbehnúť naplno. Nebudem vám zatiaľ nič sľubovať, lebo koľkokrát sa o niečo takého typu pokúsim tak sa buď vytrepem a niečo si zlomím alebo ma v škole zavalia seminárkami a pod. Radšej neriskujem teda.

Mám v úmysle písať tu aj denníkové články, lebo moja pamäť je hrozná a na niektoré veci by som sa rada pamätala. Viem, že si nie som schopná viesť normálny denník ale chcela by 
som si zaznamenať aspoň niečo z každého možno ani nie dňa ale aspoň týždňa.
Čo je dôležitou zmenou (?) týkajúcou sa tohto blogu je, že sa zameriam na písanie hlavne o knihách a na beauty/fashion články. No a samozrejme tie denníkové čo som spomínala hore. Ak vás zaujímajú články o hudbe, seriáloch a filmoch, tie nájdete odo mňa na blogu willieho-skaza.blog.cz.
Dôvodom prečo to budem separovať je najmä to, že som minulý rok mala problém s tým, kde mám pridávať aké články a potom som nepridávala nikde nič. 
Ešte som si nespísala novoročné predsavzatia, ktorých sa tento rok chcem držať. Tento rok ich bude 5, aj keď pôjde skôr o také okruhy, takže jedno predsavzatie bude vlastne obsahovať viacero činností.
1. Blogy - tento rok plánujem pozdvihnúť moju činnosť na oboch blogoch a pridávať aspoň 5 článkov za mesiac na obe. A tiež minimálne raz do týždňa odpovedať na komentáre.
2. Youtube - tento rok by mohol byť ten, kedy sa konečne odhodlám a začnem točiť YT videá. Chcem to už dlho a konečne to vyzerá, že by to mohlo vyjsť. Chcem pridávať videá s covermi a potom možno knižné videá. Uvidíme ako a kedy sa do toho vrhnem naplno ale ak to bude aktuálne dozviete sa o tom. Hlavne chcem nielen začať ale aj v tom vytrvať. Čo znamená aspoň 1-2 videá mesačne.
3. Škola - veľkou súčasťou tohto môjho roka bude škola. Som totiž v bakalárskom ročníku a už teraz viem, že tento rok si bude vyžadovať veľa nervov aby som to zvládla. Najbližšie míľniky tohto predsavzatia sú skúšky v zimnom semestri, ktoré snáď spravím. Potom je tu dopísanie bakalárky, seminárky a skúšky z letného semestra a štátnice. Dúfam, že to zvládnem.
4. Lifestyle - tento bod zahŕňa, pokúsiť sa cvičiť aspoň raz do týždňa, lepšie sa stravovať ale nielen to. Taktiež by som sa potrebovala začať lepšie starať o svoju pleť a vlasy a celkovo zdravie (hlavne už nepadať).
5. Vzťahy - nemyslím, žiadne romantické vzťahy ale priateľstvá a rodinné vzťahy. Keďže študujem mimo mesta, kde bývam s veľkou časťou svojich kamošov sa vidím len sporadicky a rada by som to zmenila. Konkrétne, každý mesiac sa stretnúť aspoň s niekym koho som už dlho nevidela a pravidelné telefonáty a správy.



Toto by bolo v skratke všetko v predsavzatiam, tie denníkové príspevky budu na niečo v štýle...:
1.1. 2015 (Piatok)
Prvá spomienka z nového roku, ktorú by som si rada pamätala je ako sme sa zo sestrou vybrali tesne po polnoci vonku sledovať ohňostroj. A pálenie prskaviek! #sistersbonding
2.1. 2015 (Sobota); 3.1. 2015 (Nedeľa); 4.1. 2015 (Pondelok)
#sistersbonding #justchillin # watchingmovies #crazyshoppingtrip #ispendtoomuch
5.1. 2015 (Utorok)
Uf, toto si pamätám troška lepšie. Hneď ráno som sa zobudila z úplne desivoskvelého sna. Hlavné úlohy v ňom mali zombiovia, ja moja kamoška Gabi a Ross Lynch (plus R5). Jop, mám divné sny.
Na obed sme spolu so sestrou šli na návštevu babky a dedka. Hlavne sme tam šli, kvôli tomu, že som u nich nebola na Vianoce kvôli môjmu lakťu.

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Tak s těmi YT videi přeji hodně štěstí :). Už je to doba, kdy jsem o tom od Tebe slyšela prvně ;). Ale tak snad to konečně vyjde ;). Už u toho Lifestyle, mě tak napadlo, jestli dále zmíníš, že bys chtěla najít pravou lásku :D :D.
    Přeji hodně štěstí se všetkým, co si umaneš :).

    OdpovedaťOdstrániť