Dm Comsmetic Haul | Beauty

12:41

Aloha,

pre dnešok som si pre vás prichystala takú menšiu kozmetickú haul. Všetky predmety som nakúpila v Dm-ku. Za kvalitu fotiek sa ospravedlňujem ale mohla som fotiť iba tabletom.



Ako prvé som potrebovala nejaké nové štetce, tieto sú od Essence - ružový je eyeshadow brush (1,39e) a fialový eye blender brush (1,59e), obe majú nádherný dizajn a sú hebké na dotyk. 

Medzi ďalšie produkty určené na oči, ktoré som si zaobstarala patrí mascara od značky Rimmel - Extra WOW Lash (003 Extreme Black), ktorá vzhľadom na svoju cenu 4e, vykonáva pomerne slušnú prácu.
Posledný produkt na oči je mascarolinka, teda z jednej strany strieborná linka a z druhej strany špirála od značky alverde, s názvom Duo Mascara and Eyeliner, farby Black and Silver ice No 10. Táto vecička bola v zľave a stála ma 3e.
A potom som sa nejako pristavila pri produktoch na nechty. Boli v zľavovom košíku a tak som neodolala a vzala si dve od CATRICE, obe po 1,29e. Prvý bol matný, krásne výraznej fialovej farby - 65 Be My Violentine, druhý bol trblietavý, takej zelenej farby, ktorá vám pripomenie morské panny, volal sa  44 Mermaid My Day. A ešte jeden lak, tentoraz od Essence, torý je určený na nohy - show your feet a podľa všetkého by mal byť antibakteriálny, vydržať extrémne dlho a 1 vrstva laku by mala stačiť, nuž uvidíme.
Tento je tiež zelený ale matný - 10 in the jungle a stál ma 1,09e. Okrem nich som si ešte kúpila aj odlakovač od Essence za 1,39e - nail polish remover ultra.


To by bolo zatiaľ všetko :) Snáď sa vám haul páčila. Ak radi takýto typ článkov, napíšte mi to v komente.
Bye bye!

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Design štětců vypadá fakt super! :) Miluji laky na nehty a konečně včera jsem si nehty po dlouhé době nalakovala :).

    OdpovedaťOdstrániť