Kinda bad news? | Journal

1:42

Aloha kamoši!
Dnes pre vás nemám nič špeciálne, len článok o tom ako žijem a čo mám nové. Najprv však chcem poďakovať za pekné komentáre k minulému článku. Zvážim vaše tipy a potom vám dám vedieť čo si o tých knihách myslím ja. Najnovšie som dočítala Poučku od Greena (v slovenčine, sorry Mitchie ale k anglickým sa neviem dostať :) a aj keď z nej nie som očarená celkom sa mi páčila.
K článkom, pri reporte z Paríža čakám na fotky od Ennie (teda čakala som), keďže som odvčera doma mám fotoaparát a môžem nafotiť knihy do knižnej haul, takže práve na tieto články sa môžete tešiť najbližšie.
Jednou výraznou novinkou, ktorá momentálne ovplyvňuje môj život je, že som si vyvrtla členok. Prosím, zdržte a komentára aké nešťastné je, že sa mi to stalo práve v lete, len dnes som to počula minimálne 4krát. Tým nechcem byť hnusná len viete, človek si nevyberá :D 

V podstate by som teraz mala mať viac času na písanie a čítanie, avšak blbé je, že doma nemáme WIFI, lebo byť sa o PC s dvoma súrodencami nie je najlepšie. Už teraz ma vyháňa preč brat, ktorý akurát prišiel zo školy.
Na teraz sa preto lúčim a idem rovno písať  články :D Aspoň sa posnažím :)
Jane :*

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Těším se na články! Fotky snad budou. Včera jsem Ti chtěla poslat další, jenže mi na notebook vlezli rodiče, prvně jeden a pak druhý... :/ Hej, úplně chápu, jak se cítíš, to s tím létem atak :D. Já absolutně nesnáším, když mi někdo říká, co nemám dělat, když to dělat chci!!! :D Nebo co mám dělat! :P Ale to moc dobře víš...tak já idem. A čekám na další články ;). A víš co nesnáším? Když mluvím česko-slovensky :D. Slovenštinu mám ráda, ale když v Česku říkám "som" :D, tak to už je moc. A občas přemýšlím, jak se něco vlastně řekne česky :D. Ale občas mi tam skáče i AJ. Tak já jdu ven :D. Měj se... (vůbec jsem Tě tím nechtěla naštvat ;))

    OdpovedaťOdstrániť