PLL talk (rant) - čo vy na to, kto je A? | Random

15:45

Aloha!
Proste si to nemôžem odpustiť, po poslednej odvysielanej časti a konečnom odhalení A sa musím vypísať!
V článku nájdete spoilery, takže ak ste late to the party, tak ho nečítajte :D

Neviem čím začať, moje najsilnejšie pocity z tejto časti sú sklamanie, hnev a potom ignorancia. Gratulujem tvorcom a najmä Marlene k nemožnému, napísať rozuzlenie hodné ani nie 5 ročného dieťaťa... Ale poďme pekne po poriadku. 

A Reveal
Nepáčilo sa. Nie preto, že Cece bola A, ani preto, že bola transgender... Ak by to malo ten správny šmrnc, uveriteľný motív tak ok, nepoviem ani pol slova ale toto. Toto bolo odfláknuté, ja v napitom stave by som vymyslela teóriu, ktorá by dávala väčší zmysel. Nehovorím teraz o transgender časti, tá bola zvládnutá priemerne, skoro ma až dojala. Nie, nie to mi nevadilo vôbec, skôr ma štval fakt, že milá mucha Cece mučila naše klamárky len preto, že im chuderka St. Alison nechýbala, ba dokonca na ňu škaredo dishovali. To sme akože v škôlke? Neviem, či sa tym snažila vžiť do roly ochranárskeho brata, ktorú zanedbala, kvôli pobytu v Radley alebo čo ale toto fakt nemá hlavu ani pätu. Ale akože okej alrajt, prečo však osobe, ktorá jej zabránila normálnemu životu s rodinou, poslala ju do sanatória a celý život zatajovala jej existenciu, osobe, ktorá jej najviac ublížila neskrivila do poslednej epizódy ani vlas na hlave?!? I just don´t get it... Dievčatá celý čas terorizovala, dokonca ich uniesla a Kennethovi sa v podstate nič nestalo. Taktiež je nepochopiteľné, prečo uniesla klamárky a dokonca aj Monu, ale Aly s ktorou ju toho spájalo najviac a na ktorej jej najviac zaléžalo, nechala len tak a dokonca ju obvinila z Moninej vraždy. A to nechcite aby som začala o tom ako chodila s vlastným bratom! Akože... Určite existovalo milión lepších spôsobov ako osloviť svoju rodinu. Pravé tento posledný bod ma privádza k záveru, že to kto bude A nebolo vôbec premyslené a to už vôbec nie od 3.série. Bitch please, o tom ma nikto nepresvedčí, lebo toto vysvetlenie je slabšie ako čaj.

Bitch Sara
Saru som nemala rada od prvej minúty na scéne, no čo môj inštinkt vie svoje. A jej lepenie na Em, či už to začiatočné platonické bolo priehľadné. Samozrejme, nie pre Em, ktorá je zvyknutá, že sa jej lezby hádžu pod nohy akoby ich do Rosewoodu tiahla nejaká tajomná sila. Ešte pred ich pletkou sme si mohly všimnúť výhražný obrázok od A, na ktorom je odfotená Sara ako "spí" a A sa okolo nej premáva a robí si selfie s nožom, aby mal čo posielať klamárkam z nudy. Neverím, že človek, ktorého veznili viac ako 2 roky by sa neprebudil pri čo i len najmänšom pohybe/zvuku v izbe ale ok, dajmä tomu. Mojou pôvodnou teóriou bolo, že Sara vlastne nie je Sara ale Bethany a to aj napriek identifikácií tela v hrobe, keďže Rosewoodska polícia sa svojou schopnosťou v identifikácií tiel už neslávne preslávila. Tak či onak, aj keď vysvitlo, že Sara nie je Beth, aspoň v niečom som  pravdu mala, hovorím o jej spolupráci s Charlesom, teda Cece. Ďalší výrazný moment, keď sa mi ich spolupráca potvrdila bola veta, čo S. povedala Emily na plese - niečo v zmysle "čokoľvek sa stane Em, veľa pre mňa znamenáš". Are you serious? Už to to malo Em doťuknúť a nielen jej preboha...
Ale moment s trezorom, to bol fakt moment.. Tu bolo až neuveriteľné ako si tie krovky mysleli, že Sara zavolá policajtom a vôbec im neprišlo odveci, že nevošla dnu a že tak čírou náhodou nadmieru inteligentný A, s ňou viedol konverzáciu o svojích narodeninch, kde jej úplnou náhodou prezradil kód do jeho tajného bunkru. WTF?!
Jediné čo ma potešilo bolo, ako jej Em fľusla cez gebuľu, lebo to si zaslúžila nielen za to, akú trápnu postavu hrala ale aj za jej herecké "výkony", ktoré boli na zaplakanie.
K vzťahu Sary a Em sa radšej bližšie nevyjadrujem...

Poor Jason
Tak toto sa proste nerobí, chudák chlapec má za sebou už jedno chodenie so sestrou za sebou, veru originálne, očividne v PLL svete je každý brat, sestra či bratranca sestry z piateho kolena psa teta, len aby to vyplnilo hocaké dejové linky a prinieslo viac dramatu. 
Proste najprv Melissa, s ktorej sa vykľuje jeho sestra a tak prečo by sme mu nedali ešte aj sestru, ktorá je vlastne brat (teda bola) a len tak mimochodom má aj psychopatické sklony že, veď on to unesie. To tu nebudem radšej rozpitvávať jeho pletku s Ashley, lebo to je odpad z úplne iného súdka.
Seriously, Jason by mal dať každej svojej potenciálnej frajerke dať urobiť DNA test alebo ísť rovno do kláštora, lebo DNA lab v Rosewoode je tak spoľahlivý ako čínske topánky či deravý dáždnik.




Na záver si to zhrňme - Sara Harvey bitch, čo ma na nej ešte annoys je, že zázrakom prežila 2 roky mimo civilizácie, len aby pomohla Cece, s ktorou sa spoznala ktovie ako, týrať ľudí s ktorými nemala absolútne nič spoločné. Aký druh človeka toto robí, fuck yourself Sara! A táto trapka, ktorú nám predstavili v tejto sérií je nielen Black Veil ale aj tretia Red Coat.
Cece - jej story je dojímavá ale for the fuck sake nedáva ani náznak zmyslu, plus dojala ma jej veta Did you die? NO! Siriousli? Najhlúpejšia veta čo zaznela v seriály a to pozerám Teen Wolf a všakovaké teenage sračky...
To, že jej storky, ktoré tam Ali vykladala a videli sme ich vo flashbackoch nesedia ani neriešim, proste zhodenie Marion zo strechy, jep...
Netuším prečo mal celý štáb chuť znepriateliť si fans ale očividne plán vyšiel a môžeme len dúfať, že B, záporák, ktorý sa rúti na scénu a očividne mu Ali leží v žalúdku nie je školník (Willie), s ktorým mala decko Ms. DiLaurentis a je teda teda pravý Alin otec (sorry Kenneth) a nebude ju prenasledovať len pre to, že ju 25 alebo hockoľko rokov nemohol vychovávať alebo dáky podobný sajrajt.
Zatiaľ čusky husky... A nezabudnite mi napísať ako sa vám táto časť pozdávala :)




You Might Also Like

2 komentárov

  1. ja už nemám slov na túto show vôbec, celkom mi otupila IQ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Videla som mnoho reakcií, že sú ľudia fakt sklamaní, ale ja sklamaná nie som. Ako... Marlene a celá crew ospevovali big summer finale už fakt veľmi dlho a všetci hovorili, aké to bude super a fakt som sa neskutočne tešila - pozerám to už asi dva či tri roky a naťahujú to ako gumu v gatiach. Ale nie som sklamaná, prekvapilo ma, že je to CeCe, ale... chcela som byť úplne šokovaná tým, že kto to vlastne je. Čo ma teda veľmi nešokovalo, ani sama neviem prečo.
    Transgender story tiež nebola zlá, i mňa trochu dojala - ale i tak nerozumiem CeCenym motívom. V Rosewoode boli desiatky ľudí, ktorí by mali lepšie motívy nenávidieť Alison či dievčatá, než nejaká CeCe, ktorá ich spoznala kedy - v druhej či tretej sérii? Keby tak veľmi nenávidela svojho otca, tak dobre, to chápem, ale mesiace ubližovala niekomu, kto sa zmieril so "smrťou" svojej kamarátky. Čakala, že budú Ali oplakávať až do štyridsiatky alebo čo?
    Sarin príbeh tiež nedáva veľmi zmysel. Ja síce nemôžem povedať, že by som ju nejako nemala rada - teda aspoň doteraz - ale tiež mi na nej niečo nehralo. Celkovo ju veľmi nechápem - aký mala ona motív pomáhať CeCe? Veď ich ani nepoznala. A kde sa vôbec spoznala so CeCe?
    A Jason... Je to chudák :D :D
    A tá posledná teória o -B :D :D Som fakt zvedavá, čo chcú ešte robiť jeden a pol série :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť