What should I do + life update | Journal

12:26

Ahojte!
Dlho som rozmýšľala nad tým, akým smerom sa ďalej vydať s týmto blogom. Neprišla som na nič prevratné, v podstate som si iba akoby znova uvedomila niektoré veci. Hlavne to, že ak to s týmto blogom myslím vážne mala by som pridávať pravidelne. Môj najväčší problém spočíva v tom, že som vždy zaneprázdnená a že najlepšie nápady dostávam, keď musím robiť niečo dôležité ako písať seminárky alebo sa učiť na skúšky ako dnes.
Ale kedže neviem čo k tomu viac napísať tak sa asi rovno pustím do life update. Prvou novinkou je, že som si konečne ostrihala vlasy, mám ich teraz tak pár centimetrov pod plecami a som s nimi dosť spokojná. Ešte som sa nefotila, tak vám nehodím fotku. Momentálne mam pred sebou ešte 2 skúšky, celkom dôležité a ťažké a verím, že sa mi podarí ich spraviť. Taktiež ma na konci tohto týždňa čaká jeden super výlet - Paríž, kde idem s Ennie. Budeme tam od piatka do pondelka, teda v tie dni budeme cestovať a potom v sobotu máme konferenciu a v nedeľu máme konečne čas na Paríž v takom turistickom duchu. Okrem toho som strávila pol víkendu u Bailey na chate a boli sme celkom kreatívne. Kebyže nie je tak odporne teplo ako je, tak by to bolo ešte lepšie. Inak ak sa mi podarí spojazdniť tablet (na fotky),  možno napíšem článok "Cosmetic Haul", lebo som dnes kúpila pár vecičiek, ktoré som v podstate nepotrebovala, ale snažím sa presvedčiť samú seba o tom, že áno. Taktiež v júni chystám ďalšiu haul ale trošku z iného súdka a dosť sa na ňu teším - ide o knižnú haul, kedže som objednávala knihy z Martinusu a buxu. Dnes som si vyzdvihla objednávku z Martinusu a ešte som ju neotvorila, čo znamená len jedno, a to to, že hneď po dopísaní tohto článku sa vrhnem do otvárania. Keďže ma už nenapadá nič "také" čo by som vám zdelila, pre dnešok končím a skúsim si do konceptov napísať viacero článkov, ktoré by som mohla zverejniť potom, keď nebudem mať zase čas.
Love you all lots...
Jane

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Nový vzhled se mi líbí :). Těším se na knížní článek. Já jsem se konečně dostala zase ke knížkám :D. Minulý měsíc jsem žádnou knihu nepřečetla, občas (ale fakt asi len dvakrát) jsem se dostala ke čtení. A Paříž? Jej, už se neskutečně těším ;).

    OdpovedaťOdstrániť