Internet a blog | part 4.

1:02

V tomto predsavzatiovom (to je čo za slovo) článku sa opäť skrýva viac takých menších či väčších predsavzatí.


Začnime celkovo internetom, hlavne chcem obmedziť FB a to na maximálne na 1hodinu denne alebo tak, že tam budem chodiť len na mobile. *hovorí a zároveň sa odhlasuje s facebooku...*
Wattpad, tam chcem pre zmenu stráviť viac času ako doteraz a venovať sa mu hodinu denne a pravidelne aspoň raz za týždeň pridávať poviedku, či už to bude len WS alebo niečo iné (aj keď WS väčšinou na Wattpad pridáva Bay). Taktiež cieľom na Wattpade bude získať do ďalšieho roku 105 odoberateľov, 65 komentárov a 200 likov. Je to tak trochu nereálne ale lepšie je si dávať ťažšie splniteľné ciele ako také, na ktorých splnenie ani nemusíte pohnúť zadkom.
Youtube, tí ktorí pochádzate z WS blogu, viete asi, že som mala chvíľu YT. Stále existuje avšak tie videá čo tam boli sú momentálne súkromné. Určite však chcem pridávať videá, len na to momentálne nemám vhodnú techniku. Preto cieľom tohto roka je, zabezpečiť si ju a pokračovať v pridávaní videí.
Rozmýšľam, či som tie Youtube ciele písala opitá, lebo 1000 odoberateľov (nemalo to byť 100?), je sakra veľa a dať to za rok? Teda Youtube ciele 1000 odoberateľov, 20 videí, 100 videní na 1 videu a 10 likov. Ak splním aspoň niečo z toho budem rada.

Keďže s internetom súvisí aj blog, pridám tu aj nejaké blogové ciele.
Jane is mystery - tento tu blogspot, ktorý som založila minulý rok plánujem zveľadiť. Minimálne tým, že každý týždeň sem pribudnú aspoň 2 články a popracujem aj na fotkách prípadne videách. Hlavne chcem pridávať vlastné fotky, načo si potrebujem kúpiť fotoaparát takže vedzte, že je to v pláne. Posledným takým cieľom pre tento blogspot je mať aspoň 10 stálych čitateľov (odoberateľov) a aspoň 100 zobrazení za týždeň.
Ak niektorý neviete, mám aj druhý blog, spolu s Bay, kde je mojím cieľom tiež pridať aspoň 2 články týždenne a taktiež aspoň 100 videní za týždeň. Okrem toho je ďalším takým cieľom mať aspoň 5 komentárov pod každým článkom.

Niektoré s týchto cieľov sú viac, iné menej dosiahnuteľné ale práve preto sú to výzvy!

Dúfam, že sa vám tento článok páčil, prípadne, že vás nejako inšpiroval pri vaších predsavzatiach do tohto roku. Môžete mu dať like a okomentovať ho a rovno mi zdeliť nejaké vaše predsavzatia týkajúce sa blogu alebo internetu.
Cmučky (lol áno, som trinka :*) 
Jane :*


/obrázok čerpaný zo stránky http://www.pinterest.com/

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Keď som bola v deviatom ročníku na základnej, bola som na facebooku úplne závislá. Ale postupne to akosi klesalo - teraz viac využívam fb na mobile. Internet v mobile mám zapnutý takmer vždy, takže nestrácam "prehľad o svete", alebo hneď viem odpovedať ľuďom, ktorý niečo potrebujú. Dlhší čas - niekedy i dve hodiny - trávim za facebookom iba vtedy, keď so spolužiačkami robíme nejaké úlohy do školy - viac hláv, viac rozumu :D
    Ale držím palce - verím, že sa ti tieto ciele splnia :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pět komentářů? U některých článků je to s přehledem, ale u některých...jsem se divala, ze nemáš viditelnou Talor, coz je škoda. Už 2x jsem si ji s Tebou chtěla zahrát. Ten fotoaparát schvaluji, moc dulezita vec :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Doufám, že se ti tvé předsevzetí splní. Nebo alespoň jeho většina. Je dobré, že si dáváš nějaké cíle a obdivuju tě, že se chceš věnovat vícero stránkami.
    Já osobně facebook vlastním jen ze školních důvodů (posílají mi tam úkoly, ale pšt), jinak jsem ho půl roku neměla a fungovala úplně normálně, ne-li líp. Nebýt občas v obrazu, co se týče drbů a nevědět kdo co kde s kým dělá je neuvěřitelná výhoda. Člověk se pak naučí řešit své problémy, hledět si svého a život dává daleko větší příležitosti jakmile máš spoustu času. :)
    Přeju ti tedy hodně zdaru při plnění plánů a hlavně chladnou hlavu, když nevyjdou a o to větší úsměv pokud se splní!

    OdpovedaťOdstrániť