Aktivity, cool nápady a pod. | part 5.

4:46

Mala by som vymýšľať zvodnejšie názvy článkov ale čo už, aspoň je to výstižné.
Teda sa môžete tešiť na aktivity a veci, čo nezapadali do iných článkov s predsavzatiami.
Okrem tohto článku, by som chcela napísať ešte jeden alebo dve články, spomínajúce predsavzatia a potom dám vám aj sebe s nimi pokoj.



Začnime Geocachingom, čo je taká turistika a zároveň činnosť, ktorá pripomína lovenie pokladov, do svojho diára som si písala, že chcem nazbierať aspoň  20 kešiek, čo som po miňulajšej prechádzke s mojou novou parťáčkou aj splnila a tak čo tak to číšlo zvýšiť na 100?
Pokračujme niečím kreatívnym, čo by som mohla využiť aj na blogu a to DIY,  - týchto by som mohla tento rok urobiť aspoň trinásť.
Prejdime na kultúrnu sféru, chcem tento rok ísť 2x do kina, na bowling, do divadla, do zoo, na hrad, na turistiku a skúsiť zároveň 2 nové "kultúrne" aktivity.
V hudobnej sfére by som sa tento rok chcela začať učiť hrať na 2 nové nástroje, najlepšie na klavír a ukulele. Taktiež chcem pokračovať v hraní na gitare a konečne sa v tom viditeľne zlepšiť, hrať každý deň aspoň 15 minút a 2x týždenne aspoň hodinu. Prejsť si všetky staré cvičenia s hudobnej a naučiť sa hrať 3 nové piesne, plus zdokonaliť 2, ktoré ako tak viem.

Písanie je kapitola sama o sebe.
Chcem napísať knihu. Chcem dokončiť všetky začaté diela a začať pracovať na nových myšlienkach a nápadoch. Chcem písať každý deň aspoň 2 hodiny a chcem niečo vydať! Pridávať viac svojích vecí na Wattpad.

Verím, že ste sa niečím inšpirovali a že vás zaujala aspoň jedna vec z článku. Ak sa vám páčil liknite ho, ak sa vám zdal zaujímavý tak ho môžete aj okomentovať. Určite mi napíšte nejaké vaše "aktivity", ktorým by ste sa chceli tento rok viac venovať.
Vidíme sa (cha, vraj vidíme) skoro,
Jane :*



/obrázok čerpaný zo stránky http://www.pinterest.com/

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Říkala jsem si, že těch článků máš nějak moc :D. Ale jsem zvědavá na ty další cca 2 :D. Byla bych ráda, kdyby si pokračovala v psaní OOML :). A snad vydáme tu knížku :D. Čauky...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Častejšie písanie patrí i do môjho zoznamu predsavzatí, zatiaľ mi to celkom ide, ale uvidíme :D Tiež by som chcela vydať knihu, ale to až o kúsok neskôr :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť